vidaXL 70103 Monitor de scena

vidaXL 70103 Monitor de scena

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.

Puteti evalua

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 0,00 RON

Descrierea produsului
Acestă boxă Hifi de scenă profesională pasivă cu acoperire este ideală pentru a asigura sunetul la întâlniri, evenimente și petreceri mici și medii.

Boxa este proiectată cu două orificii de bas, care pot extinde răspunsul de frecvență la cea mai mică gamă și pot oferi sunetul de bas. Acestea sunt produse de 2 woofere rezistente de 12 inch (30 cm), a căror membrane de bas reflex contribuie la evitarea vibrațiilor locale nocive. Fiecare difuzor conține woofer de mare putere și tweeter de precizie, pentru a produce un sunet de calitate profesională.

Boxa pasivă de scenă este robustă și rezistă la transport, astfel încât să poată fi utilizată ca difuzor la evenimente, pentru o lungă perioadă de timp. Carcasa solidă este echipată cu un capac profesional din fier, pentru a preveni loviturile. Mânerele laterale încastrate ajută la un transport confortabil. Tot ce aveți de făcut este să conectați difuzorul la amplificator sau receptor, cu ajutorul cablului standard al boxei.
Culoare: Negru
Material: PAL, fier, plastic
Dimensiuni: 41 x 31 x 112 cm (L x l x î)
Putere de vârf: 1000 W
Putere maximă: 500 W
Impedanță: 8 ohm
Sensibilitate: 40 - 90 dB
Răspuns frecvență: 20Hz - 20KHz
Dimensiune woofer: 12" (30 cm)
Dimensiune tweeter: 3" (8 cm) + 10" (25 cm)
Greutate: 17,2 kg
Cu mâner și conector
Profile de colț pentru protecție
Asamblare necesară: Da

Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.